"Jeg havde en fantastisk oplevelse da jeg spillede i Det Røde Pakhus.
Musisk Forening Skælskør var super tjekkede og fik os virkelig til at føle os velkommen.
Jeg glæder mig til at komme igen."
- Mathilde Falch

Om foreningen

I Musisk Forening Skælskør er der plads til alle der brænder for musik, om man spiller og synger selv eller gerne vil opleve andre, er det her det sker!
Vi har startet foreningen for bl.a. at give plads til dem der ikke er færdige med at prøve tingene af og som mangler et sted at udfolde sig eller prøve sig frem. Igennem større koncerter og lokale "warm ups" vil vi I Musisk Forening Skælskør vil gerne bruge musikarrangementer til at udvide interessen for musik og opfylde et lokalt musikbehov.

- Lad os mødes om musikken!

Koncerter

Til vores koncerter vil forskellige bands året igennem, give dig fantastiske aftner med musik, dans, snak og glade dage! Det er her, man skal mødes med venner, få en på opleveren og nyde en kold øl eller vand til lækker musik. I en kombination af professionelle eller amatør bands, går du ikke forgæves!
Se programmet for 2017 her

Medlemskab

For at støtte Musisk Forening Skælskør kan man melde sig ind som medlem. Det koster 100kr om året og er med til at give foreningen liv og muligheder. Som medlem kan man få nyhedsmails ud omkring kommende arrangementer.

Betaling kan gøres via Mobile Pay på telefon nr. 20707942 (til Kassér Jeanett Isaksen). Dertil skal knyttes beskeden”kontingent + navn” eks. Kontingent Jens Jensen. Samtidig sender du en email til Musiskforening@gmail.com med dit navn og email, i tilfælde af at du ønsker nyhedsbrev.
Ellers kan der betales kontant til koncerterne ved indgangen og oplysninges om navn og email samtidig.

Vi håber at i har lyst til at støtte op om Musisk Forening Skælskør og på at se jer til vores arrangementer!
Venligst Musisk Forening Skælskør